Samenvatting topprestaties leerlingen

Afgelopen maanden stonden voor ons en onze leerlingen in het teken van selectiewedstrijden, kringkampioenschappen en de provinciale kampioenschappen. Meerdere leerlingen wisten hier bijzonder goed te presteren.

Carlijn Vaessen reed met twee pony’s selecties voor de Gelderse Kampioenschappen. Met Highflown’s Orlando kwam zij aan de start in de klasse M2. Zij wist goed te presteren op de selecties. Hierdoor werd zij kringkampioen en plaatste zich voor de Gelderse Kampioenschappen. Op de Gelderse kampioenschappen wisten zij een mooie vierde plaats te behalen. Hiermee verdienden zij een startbewijs voor de Hippiade.

Met de Nrps goedgekeurde hengst Woodstock kwam Carlijn aan de start in de klasse Z1. In deze klasse was zij te sterk voor haar concurrentie. Ook met Woodstock werd ze kringkampioen en mocht dus op de Gelderse Kampioenschappen starten. Hier reed zij twee ijzersterke proeven met topscores. Zij schreef hiermee de kampioenstitel op haar naam.

Anouk Beelen kwam aan de start in de klasse Z1 met Reitland’s Lennox. Middels goede resultaten tijdens de selecties wist zij zich te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen. In Zieuwent lieten Anouk en Lennox zien dat zij de laatste tijd enorm verbeterd zijn door twee goede proeven te rijden. Zij werden zeker niet overgewaardeerd door de jury. Een mooie vierde plaats en afvaardiging naar de Hippiade.

Corinda Luttjeboer, leerling uit de Beloftetrainingen Regio Gelderland, kwam aan de start in de klasse Z2. Zij bemachtigde met haar pony Armano de kampioenstitel en zal ook aan de start verschijnen op de Hippiade.

Rosalinde Heck kwam met twee paarden aan de start in Gelderland. Iedere selectie wist zij met beide paard top te presteren en twee maal kringkampioen te worden. Met Bacardi in de klasse Z1 en met Chattanooga in de klasse Z2. Zij ging dus goed voorbereid naar de Gelderse Kampioenschappen. En daar liet zij zien met beide paarden in topvorm te verkeren. Bacardi liep met zeer goede proeven naar de kampioenstitel in de Klasse Z1. Na een goede eerste ronde plaatste ze zich met Chattanooga voor de kür op muziek. Uiteindelijk bemachtigden zij de vijfde plaats. Met beide paarden komt Rosalinde aan de start op de Hippiade.

Lisette Beelen en Derrel kwamen aan de start in de klasse M1 in Gelderland. Ook zij reed sterke selecties en kwamen aan de start in Zieuwent. De eerste dag reed zij zeer sterk naar een tweede plaats. In de finale ronde eindigde ze op een tiende plaats en plaatste zich daarmee voor de Hippiade.

Athina Sarantoudi kwam met Forza Roosendaal aan de start in de klasse B. Alle selecties wisten zij te winnen, dit betekende dat ze kringkampioen werden. In Zieuwent reed zij een goede eerste ronde en werd vijfde.

Miranda van Kalkeren en Callas reden selecties in de klasse Z1 voor Gelderland. Ook zij plaatsten zich voor de Regiokampioenschappen. In Zieuwent wist zij niet naar de finale te rijden.

Leonie Nooteboom en Ayrento reden in de klasse Z1 in Noord Holland. In de selecties wisten zij goed te scoren en zullen aan de start verschijnen op de Noord Hollandse Kampioenschappen.

Leontine van der Touw en Delight reden ook in Noord Holland. In de klasse Z1 wisten zij zich te plaatsen voor de Regiokampioenschappen.

Edwin reed selectie in de klasse Z1 met PCD Vialli. Zij plaatsen zich voor de Kampioenschappen in Zieuwent . Hier wisten zij helaas niet tot de finale door te dringen.


Geplaatst

in