Paardennieuws

5 april 2015

Afgelopen tijd kwamen er wat nieuwe paarden bij ons op stal. Het is altijd weer een uitdaging om met nieuwe paarden aan de slag te gaan.

Onlangs maakte Diede Dieni met Dennis haar debuut. In de klasse Z1 wisten zij gelijk naar eerste plek te rijden. Diede Dieni zal nu verder opgeleid worden.

Edwin reed T en J stables Finestere een keer in de klasse L1 om wat ervaring op te doen. Twee ruime winstpunten en mooie ontspannen proeven waren het resultaat. Ook Finestere zal nu verder doorgetraind worden om dit jaar in de klasse M te worden gestart.

Voor Dennis kwam onlangs een nieuwe kans op ons pad. Dit Is Udan, een mooie zwarte ruin van Polansky. Udan heeft in het verleden Grand Prix gelopen en Dennis werkt hem nu rustig naar een rentree in de wedstrijdsport.

Blits is al een aantal keer mee geweest naar een Subtop wedstrijd om ZZ zwaar te starten. Er werd zelfs al eens een tweede plaats behaald. In de training is Blits al verder gevorderd. Het doel is minimaal Lichte Tour deze zomer.

Edwin heeft sinds kort de beschikking over Easy Boy. Een 6 jarige ruin van Special D. Easy Boy ontwikkeld zeer snel en een start zal niet lang meer op zich laten wachten.

Al met al veel uitdagingen waar we met veel enthousiasme mee aan de slag gaan.


Geplaatst

in